DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 436
Cornflakes, frosted
Engelsk navn
Corn flakes, frosted
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1616 kJ 1003
Energi (kcal) 381 kcal 1003
Protein 5,3 g 5,25 4,9 - 5,6 3 1011, 1064, 1257
Protein fra Aminosyrer 4,5 g 1003
Protein, deklaration 5,3 g 5,25 4,9 - 5,6 3 1011, 1064, 1257
Kulhydrat difference 88,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 87,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 82,9 g 1003
Kostfibre 1,8 g 1,8 1,6 - 1,9 3 1011, 1064, 1257
Fedt 0,8 g 0,8 0,8 - 0,9 3 1011, 1064, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,67 g 2 1003
Aske 1,8 g 1,83 1,82 - 1,86 3 1011, 1064, 1257
Tørstof 96,9 g 96,6 96,4 - 97,6 3 1257, 1064, 1011
Vand 3,1 g 3,4 2,4 - 3,6 3 1064, 1011, 1257
Nitrogen 0,840 g 0,84 0,784 - 0,896 3 1011, 1064, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,0200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0200 mg 0,01 - 0,03 2 1034
alfa-Tokotrienol 0,150 mg 0,15 - 0,16 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 1,11 mg 0 - 1,62 5 1011, 1066, 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,884 mg 0,048 - 1,33 5 1011, 1066, 1257
Niacinækvivalent 0,406 NE 1003
Niacin 1,10 mg 0,96 - 1,18 8 1018
B6-vitamin 0,0798 mg 0,059 - 0,12 4 1257, 1011, 1025
Pantothensyre 0,185 mg 1352
Folat 13,1 µg 9,4 - 15,2 5 1257, 1374
Frit folat 14,0 µg 12,1 - 17,2 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 667 mg 666,5 614 - 719 2 1011, 1257
Kalium 57,7 mg 57,7 56 - 59,4 2 1011, 1257
Calcium 4,97 mg 5 4,9 - 5 3 1011, 1064, 1257
Magnesium 7,72 mg 8 7 - 8,17 3 1064, 1257, 1011
Jern 7,80 mg 5,3 5,2 - 12,9 3 1011, 1064, 1257
Kobber 0,0617 mg 0,044 - 0,094 10 1257, 1104
Zink 0,186 mg 0,09 - 0,38 11 1011, 1104, 1257
Mangan 0,110 mg 0,096 - 0,12 3 1348
Krom 2,35 µg 1,92 1,63 - 4,1 5 1510
Molybdæn 0 µg 20 - 3 3 1348
Selen 1,80 µg 1,5 0,4 - 3,2 53 1510
Fosfor 28,3 mg 29 24 - 32 3 1257, 1011, 1064
Chlorid 1070 mg 1065 1040 - 1090 2 1257, 1064
Jod 0,900 µg 0,6 - 1,4 5 1055
Nikkel 7,20 µg 1,6 - 21,4 22 T 395
Kviksølv 1,34 µg 1,15 0,5 - 2,1 5 1510
Arsen 1,98 µg 1,3 0 - 3,2 5 1510
Cadmium 0,400 µg 0 - 1,27 14 1965
Bly 1,73 µg 0 - 9,4 14 1961
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,70 g 1 1064
Glukose 1,90 g 1 1064
Sum monosakkarider 3,60 g 1003
Laktose 0 g 1 1064
Maltose 0 g 1 1064
Sakkarose 30,7 g 1 1064
Sum disakkarider 30,7 g 1003
Raffinose 0 g 1 1064
Sum sukkerarter 34,3 g 1003
Tilsat Sukker 34,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 34,3 g 1 2133
Stivelse 48,6 g 1 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1345
C6:0 0,000 0 1345
C8:0 0,000 0 1345
C10:0 0,000 0 1345
C12:0 0,000 0 1345
C14:0 0,000 0 1345
C15:0 0,000 0 1345
C16:0 0,108 13,9 1345
C17:0 0,000 0 1345
C18:0 0,021 2,74 1345
C20:0 0,000 0 1345
C22:0 0,000 0 1345
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1345
C15:1,n-5 0,000 0 1345
C16:1,n-7 0,000 0 1345
C17:1,n-7 0,000 0 1345
C18:1,n-9 0,240 30,9 1345
C20:1,n-11 0,000 0 1345
C22:1,n-9 0,000 0 1345
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,395 51 1345
C18:3,n-3 0,010 1,31 1345
C20:3,n-3 0,000 0 1345
C20:4,n-6 0,000 0 1345
C20:5,n-3 0,000 0 1345
C22:5,n-3 0,000 0 1345
C22:6,n-3 0,000 0 1345
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,130 16,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,240 30,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,406 52,3 1003
Sum fedtsyrer 0,775 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 1,31 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,395 51 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 202 240 1059
Leucin 832 990 1059
Lysin 40 48 1059
Methionin 109 130 1059
Cystin 66 79 1059
Phenylalanin 277 330 1059
Tyrosin 143 170 1059
Threonin 160 190 1059
Tryptofan 24 29 1059
Valin 277 330 1059
Arginin 118 140 1059
Histidin 151 180 1059
Alanin 445 530 1059
Asparaginsyre 286 340 1059
Glutaminsyre 1130 1340 1059
Glycin 160 190 1059
Prolin 563 670 1059
Serin 260 310 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby