DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 439
Sauce, gravad laks
Engelsk navn
Sauce gravad lax
Taxonomisk navn
Salmo salar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2322 kJ 1003
Energi (kcal) 563 kcal 1003
Protein 1,6 g 1347
Protein, deklaration 1,6 g 1347
Kulhydrat difference 13,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 56,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,69 g 1003
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 72,0 g 1347
Vand 28,0 g 1347
Nitrogen 0,256 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 35,0 RE 1003
beta-Caroten 420 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 8,00 α-TE
alfa-Tokoferol 8,00 mg 1347
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1347
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 10,00 mg 1003
Ascorbinsyre 10,00 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 275 mg 1347
Kalium 79,0 mg 1347
Calcium 58,0 mg 1347
Magnesium 32,0 mg 1347
Jern 1,85 mg 1347
Zink 0,0700 mg 1347
Fosfor 44,0 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 11,8 g 1 2133
Frie sukkerarter 11,8 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 50,400 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby