DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 460
Müsli med tilsat sukker.
Engelsk navn
Breakfast cereal, Müsli with added sugar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1558 kJ 1003
Energi (kcal) 370 kcal 1003
Protein 12,0 g 9,89 - 20,2 10 1064
Protein fra Aminosyrer 10,8 g 1003
Protein, deklaration 12,9 g 10,6 - 21,6 10 1064
Kulhydrat difference 70,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 60,9 g 1003
Kostfibre 8,8 g 6,4 - 17,4 10 1064
Fedt 6,3 g 3,7 - 7,9 10 1064
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,34 g 10 1003
Aske 2,1 g 1,74 - 2,48 10 1064
Tørstof 91,0 g 89,2 - 92,8 10 1064
Vand 9,0 g 7,2 - 10,8 10 1064
Nitrogen 2,058 g 1,69 - 3,46 10 1064
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,590 mg 1 1066
Riboflavin (B2-vitamin) 0,380 mg 1 1066
Niacinækvivalent 2,78 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 134 mg 3 - 310 10 1064
Kalium 509 mg 310 - 900 10 1064
Calcium 111 mg 55 - 220 10 1064
Magnesium 101 mg 81 - 157 10 1064
Jern 3,50 mg 1,9 - 5,5 10 1064
Zink 2,32 mg 1 1066
Fosfor 379 mg 300 - 480 10 1064
Chlorid 249 mg 40 - 570 10 1064
Jod 0,910 µg 0,49 - 1,32 10 1064
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,48 g 0,3 - 4,8 10 1064
Glukose 4,04 g 0 - 12,1 10 1064
Sum monosakkarider 7,52 g 1003
Laktose 0 g 10 1064
Maltose 0,0400 g 0 - 0,4 10 1064
Sakkarose 3,76 g 0,8 - 15 10 1064
Sum disakkarider 3,80 g 1003
Raffinose 0 g 10 1064
Sum sukkerarter 11,3 g 1003
Tilsat Sukker 3,8 g 1 2133
Frie sukkerarter 3,8 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 4,221 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 515 250 T 59
Leucin 926 450 T 59
Lysin 535 260 T 59
Methionin 206 100 T 59
Cystin 350 170 T 59
Phenylalanin 679 330 T 59
Tyrosin 391 190 T 59
Threonin 432 210 T 59
Tryptofan 167 81 T 59
Valin 761 370 T 59
Arginin 823 400 T 59
Histidin 288 140 T 59
Alanin 638 310 T 59
Asparaginsyre 1070 520 T 59
Glutaminsyre 2720 1320 T 59
Glycin 700 340 T 59
Prolin 679 330 T 59
Serin 700 340 T 59
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,670

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby