DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 486
Saccharin
Engelsk navn
Sakkarin
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1531 kJ 1003
Energi (kcal) 360 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,118 - 1,76 2 1938
Protein, deklaration 0,9 g 0,118 - 1,76 2 1938
Kulhydrat difference 89,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 89,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt 0,0 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1 1938
Tørstof 91,3 g 91,1 - 91,3 3 1938
Vand 8,8 g 8,67 - 8,83 3 1938
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,150 g 0,019 - 0,282 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1938
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1938
B6-vitamin 0 mg 1655
Pantothensyre 0 mg 1655
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 428 mg 1 1938
Kalium 4,00 mg 4 - 6 3 1938
Calcium 0 mg 3 1938
Magnesium 0 mg 3 1938
Jern 0,0400 mg 0 - 0,11 3 1938
Kobber 0 mg 3 1938
Zink 0,01000 mg 0 - 0,02 3 1938
Selen 0 µg 1938
Fosfor 0 mg 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,000 0 1938
C16:0 0,000 0 1938
C18:0 0,000 0 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,000 0 1938
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 1938
C18:3,n-3 0,000 0 1938
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700
Massefylde 0,9 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby