DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 503
Peberfrugt, konserves
Engelsk navn
Pepper, sweet, canned
Taxonomisk navn
Capsicum annuum L. var. grossum (L.) Terpø
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 91 kJ 1003
Energi (kcal) 22 kcal 1003
Protein 0,8 g 2 1938
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,8 g 2 1938
Kulhydrat difference 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1938
Fedt 0,3 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,8 g 2 1938
Tørstof 8,8 g 2 1938
Vand 91,3 g 2 1938
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,128 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 96,0 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,06 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0,627 NE 1003
Niacin 0,550 mg 2 1938
Folat 52,0 µg 1001
Frit folat 23,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 46,5 mg 1003
Ascorbinsyre 46,5 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1370 mg 2 1938
Kalium 146 mg 2 1938
Calcium 41,0 mg 2 1938
Magnesium 15,0 mg 1938
Jern 0,800 mg 2 1938
Kobber 0,130 mg 2 1938
Zink 0,180 mg 2 1938
Selen 0,720 µg 1 2135
Fosfor 20,0 mg 2 1938
Jod 49,0 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,047 19,4 T 37
C18:0 0,015 6,32 T 37
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,009 3,79 T 37
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,107 44,7 T 37
C18:3,n-3 0,062 25,7 T 37
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,062 25,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,009 3,79 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,169 70,4 1003
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,062 25,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,107 44,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 24 190 T 37
Leucin 32 250 T 37
Lysin 37 290 T 37
Methionin 6 50 T 37
Cystin 6 50 T 37
Phenylalanin 24 190 T 37
Tyrosin 12 93 T 37
Threonin 26 200 T 37
Tryptofan 5 36 T 37
Valin 37 290 T 37
Arginin 31 240 T 37
Histidin 13 100 T 37
Alanin 31 240 T 37
Asparaginsyre 105 820 T 37
Glutaminsyre 110 860 T 37
Glycin 27 210 T 37
Prolin 20 160 T 37
Serin 38 300 T 37
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 37

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby