DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 585
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå
Engelsk navn
Endive (escarole), raw
Taxonomisk navn
Cichorium endivia L. var. latifolium Lam.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 56 kJ 1003
Energi (kcal) 14 kcal 1003
Protein 1,3 g 2 1938
Protein fra Aminosyrer 0,9 g 1003
Protein, deklaration 1,3 g 2 1938
Kulhydrat difference 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration -0,1 g 1003
Kostfibre 3,1 g 1938
Fedt 0,2 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 18 1003
Aske 1,4 g 2 1938
Tørstof 6,2 g 24 1938
Vand 93,8 g 24 1938
Nitrogen 0,200 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 103 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1230 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0800 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0750 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0,480 NE 1003
Niacin 0,400 mg 2 1938
B6-vitamin 0,0200 mg 1938
Pantothensyre 0,900 mg 1938
Folat 142 µg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 6,50 mg 1003
Ascorbinsyre 6,50 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 22,0 mg 18 1938
Kalium 314 mg 18 1938
Calcium 52,0 mg 4 1938
Magnesium 15,0 mg 4 1938
Jern 0,830 mg 4 1938
Kobber 0,0990 mg 1 1938
Zink 0,790 mg 2 1938
Mangan 0,420 mg 1 1938
Selen 0 µg 1 2136
Fosfor 28,0 mg 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 0,900 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,330 mg 1346
Sum organiske syrer 0,330 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,003 2,17 1342
C16:0 0,042 29,7 1342
C18:0 0,002 1,44 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,004 2,89 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,076 54,3 1342
C18:3,n-3 0,013 9,42 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,047 33,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,004 2,89 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,089 63,7 1003
Sum fedtsyrer 0,140 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 9,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,076 54,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 70 350 1342
Leucin 94 470 1342
Lysin 60 300 1342
Methionin 13 67 1342
Cystin 10 48 1342
Phenylalanin 50 250 1342
Tyrosin 38 190 1342
Threonin 48 240 1342
Tryptofan 5 24 1342
Valin 60 300 1342
Arginin 60 300 1342
Histidin 22 110 1342
Alanin 60 300 1342
Asparaginsyre 124 620 1342
Glutaminsyre 160 800 1342
Glycin 56 280 1342
Prolin 56 280 1342
Serin 48 240 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 14
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby