DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 634
Havkat, plettet, rå
Engelsk navn
Spotted wolffish, fillet, raw
Taxonomisk navn
Anarhichas minor
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 450 kJ 1003
Energi (kcal) 107 kcal 1003
Protein 16,0 g 12 1357
Protein fra Aminosyrer 13,3 g 1003
Protein, deklaration 16,0 g 12 1357
Kulhydrat difference -0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 4,8 g 12 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,26 g 1003
Aske 1,0 g 12 1357
Tørstof 21,8 g 12 1357
Vand 78,2 g 12 1357
Nitrogen 2,560 g 12 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 6 - 28 2 T 564
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,30 µg 1003
D3-vitamin 1,30 µg 1 T 564
E-vitamin 2,40 α-TE
alfa-Tokoferol 2,40 mg 1 T 564
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,180 mg 0,155 - 0,222 3 T 564
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0450 mg 0,041 - 0,048 3 T 564
Niacinækvivalent 5,27 NE 1003
Niacin 2,50 mg 2,43 - 2,55 2 T 564
B6-vitamin 0,350 mg 1 T 564
Pantothensyre 0,570 mg T 564
Folat 1,000 µg T 564
Frit folat 1,000 µg T 564
B12-vitamin 2,20 µg T 564
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 564
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 105 mg T 564
Kalium 282 mg T 564
Calcium 35,0 mg 34 - 36 2 T 564
Magnesium 25,0 mg T 564
Jern 1,000 mg T 564
Fosfor 180 mg T 564
Jod 60,0 µg 26 - 93 3 T 564
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,064 1,51 T 564
C16:0 0,591 13,9 T 564
C18:0 0,225 5,32 T 564
C20:0 0,057 1,35 T 564
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,320 7,56 T 564
C18:1,n-9 0,833 19,7 T 564
C20:1,n-11 0,209 4,95 T 564
C22:1,n-9 0,057 1,35 T 564
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,064 1,51 T 564
C18:3,n-3 0,026 0,626 T 564
C18:4,n-3 0,172 4,07 T 564
C20:2,n-6 0,037 0,887 T 564
C20:3,n-3 0,026 0,626 T 564
C20:4,n-6 0,190 4,48 T 564
C20:5,n-3 0,802 18,9 T 564
C22:5,n-3 0,073 1,72 T 564
C22:6,n-3 0,461 10,9 T 564
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,937 22,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,435 33,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,852 43,8 1003
Sum fedtsyrer 4,224 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,561 36,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,291 6,88 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 768 300 T 564
Leucin 1250 490 T 564
Lysin 1540 600 T 564
Methionin 512 200 T 564
Cystin 136 53 T 564
Phenylalanin 640 250 T 564
Tyrosin 563 220 T 564
Threonin 742 290 T 564
Tryptofan 166 65 T 564
Valin 896 350 T 564
Arginin 947 370 T 564
Histidin 358 140 T 564
Alanin 973 380 T 564
Asparaginsyre 1590 620 T 564
Glutaminsyre 2280 890 T 564
Glycin 742 290 T 564
Prolin 589 230 T 564
Serin 768 300 T 564
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 59
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,880 T 564

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby