DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 658
Rødfisk, lille, filet, rå
Engelsk navn
Norway haddock, fillet, raw
Taxonomisk navn
Sebastes viviparus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 380 kJ 1003
Energi (kcal) 90 kcal 1003
Protein 19,1 g 0 1 1357
Protein, deklaration 19,1 g 0 1 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 1,5 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 2,7 g 1 1357
Tørstof 23,3 g 1 1357
Vand 76,7 g 1 1357
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 3,152 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Zink 0,300 mg 1 2136
Jod 21,0 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,260 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 48 mg T 603
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,840

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby