DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 659
Kartoffel, chips, fedtreducerede
Engelsk navn
Potato crisps, fatreduced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2043 kJ 1003
Energi (kcal) 488 kcal 1003
Protein 5,0 g 1332
Protein fra Aminosyrer 3,8 g 1003
Protein, deklaration 5,0 g 1332
Kulhydrat difference 66,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 63,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 44,9 g 1003
Kostfibre 3,4 g 20 T 839
Fedt 23,0 g 1332
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,52 g 30 1003
Aske 3,7 g 20 T 839
Tørstof 98,7 g 98 - 99 30 T 839
Vand 1,3 g 1 - 2 30 T 839
Nitrogen 0,800 g 1332
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 839
beta-Caroten 0 µg T 839
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 839
E-vitamin 6,10 α-TE
alfa-Tokoferol 6,10 mg T 839
Thiamin (B1-vitamin) 0,390 mg 20 T 839
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0830 mg 20 T 839
Niacinækvivalent 6,57 NE 1003
Niacin 5,30 mg 20 T 839
B6-vitamin 0,480 mg 20 T 839
Folat 82,0 µg 20 T 839
Frit folat 4,00 µg T 839
B12-vitamin 0 µg T 839
C-vitamin 48,4 mg 1003
Ascorbinsyre 48,4 mg 34,3 - 59,1 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 606 mg 350 - 840 30 T 839
Kalium 1050 mg 20 T 839
Calcium 24,0 mg 20 T 839
Magnesium 60,0 mg 20 T 839
Jern 1,38 mg 20 T 839
Kobber 0,260 mg 20 T 839
Zink 1,01 mg 20 T 839
Selen 1,30 µg 1 2135
Fosfor 148 mg 20 T 839
Jod 2,00 µg 1 2135
Nikkel 12,2 µg 20 T 839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,700 g T 839
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 44,2 g T 839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 8,510 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,130 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 5,530 2135
Sum fedtsyrer 21,850 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 2135
Sum n-6 fedtsyrer 5,350 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 184 230 T 4
Leucin 272 340 T 4
Lysin 288 360 T 4
Methionin 68 85 T 4
Cystin 41 51 T 4
Phenylalanin 200 250 T 4
Tyrosin 96 120 T 4
Threonin 168 210 T 4
Tryptofan 76 95 T 4
Valin 296 370 T 4
Arginin 208 260 T 4
Histidin 88 110 T 4
Alanin 176 220 T 4
Asparaginsyre 1060 1320 T 4
Glutaminsyre 664 830 T 4
Glycin 144 180 T 4
Prolin 176 220 T 4
Serin 176 220 T 4
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby