DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 663
Voksbønner, konserves
Engelsk navn
Beans, wax, canned
Taxonomisk navn
Phaseolus vulgaris L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 110 kJ 1003
Energi (kcal) 26 kcal 1003
Protein 1,4 g 1346
Protein fra Aminosyrer 1,0 g 1003
Protein, deklaration 1,4 g 1346
Kulhydrat difference 5,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1938
Fedt 0,3 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,65 g 58 1003
Aske 0,9 g 1346
Tørstof 7,8 g 1346
Vand 92,2 g 1346
Nitrogen 0,224 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 60,0 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,290 α-TE
alfa-Tokoferol 0,290 mg 1 1379
Thiamin (B1-vitamin) 0,0240 mg 1 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0510 mg 1380 1938
Niacinækvivalent 0,499 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1371 1938
B6-vitamin 0,0300 mg 6 1938
Pantothensyre 0,0400 mg 1344
Biotin 0,500 µg 1344
Folat 100,0 µg 6 T 20
Frit folat 8,00 µg 1 - 18,7 4 T 20
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,40 mg 1003
Ascorbinsyre 3,40 mg 1073 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 259 mg 58 1938
Kalium 98,0 mg 1079 1938
Calcium 24,0 mg 1032 1938
Magnesium 17,0 mg 1344
Jern 0,900 mg 1016 1938
Kobber 0,0500 mg 1344
Zink 0,300 mg 1344
Fosfor 19,0 mg 1082 1938
Jod 0,600 µg 0,4 - 1 3 T 20
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,50 g T 20
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 54 240 T 20
Leucin 78 350 T 20
Lysin 74 330 T 20
Methionin 19 84 T 20
Cystin 5 22 T 20
Phenylalanin 38 170 T 20
Tyrosin 31 140 T 20
Threonin 60 270 T 20
Tryptofan 18 80 T 20
Valin 69 310 T 20
Arginin 52 230 T 20
Histidin 22 98 T 20
Alanin 56 250 T 20
Asparaginsyre 224 1000 T 20
Glutaminsyre 146 650 T 20
Glycin 43 190 T 20
Prolin 40 180 T 20
Serin 110 490 T 20
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby