DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 675
Chokolade, fløde
Engelsk navn
Chocolate, milk
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2278 kJ 1003
Energi (kcal) 545 kcal 1003
Protein 7,1 g 4,4 - 8,9 4 1823, 1059
Protein fra Aminosyrer 5,9 g 1003
Protein, deklaration 7,1 g 4,4 - 8,9 4 1823, 1059
Kulhydrat difference 58,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 57,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 62,4 g 1003
Kostfibre 0,4 g 1343
Fedt 31,7 g 25 - 36,6 6 1818, 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,32 g 6 1003
Aske 1,8 g 1,56 - 1,96 3 1823
Tørstof 98,7 g 98,3 - 99 3 1823
Vand 1,3 g 1 - 1,7 3 1823
Nitrogen 1,136 g 0,704 - 1,42 4 1059, 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 104 RE 1003
Retinol 100,0 µg 1347
beta-Caroten 45,0 µg 1 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,250 α-TE
alfa-Tokoferol 0,250 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0850 mg 0,067 - 0,096 5 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,400 mg 0,314 - 0,481 4 1022
Niacinækvivalent 1,61 NE 1003
Niacin 0,400 mg 0,33 - 0,42 5 1018
B6-vitamin 0,0350 mg 1352
Pantothensyre 0,190 mg 1352
Biotin 3,00 µg 1344
Folat 7,00 µg 1375
Frit folat 4,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 127 mg 78 - 193 6 1823, 1058
Kalium 442 mg 435 - 455 6 1823, 1058
Calcium 195 mg 151 - 224 5 1030, 1823
Magnesium 55,0 mg 51 - 60 6 1823, 1058
Jern 1,49 mg 1,2 - 1,9 7 1043, 1823
Kobber 0,367 mg 0,16 - 0,63 9 1805, 1823
Zink 1,55 mg 1,03 - 2,31 6 1823, 1805
Mangan 0,320 mg 0,18 - 0,44 3 1823
Krom 6,00 µg 4 - 10 4 1348
Molybdæn 10,00 µg 1 1348
Selen 4,50 µg 1894
Fosfor 240 mg 1344
Chlorid 270 mg 1344
Jod 17,0 µg 7,7 - 25 4 1055
Nikkel 92,0 µg 88 73 - 124 7 1805
Kviksølv 0 µg 0 - 0,4 4 1348
Arsen 0 µg 1 1348
Cadmium 3,00 µg 1 0 - 11 7 1805
Bly 4,00 µg 0 0 - 10 7 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,10 g - 3,1 3 1823
Glukose 3,60 g - 3,6 3 1823
Sum monosakkarider 6,70 g 1003
Laktose 7,40 g 6,6 - 8,5 3 1823
Maltose 0 g 1370
Sakkarose 45,4 g 43,2 - 49,7 3 1823
Sum disakkarider 52,8 g 1003
Sum sukkerarter 59,5 g 1003
Tilsat Sukker 52,1 g 1 2133
Frie sukkerarter 52,1 g 1 2133
Stivelse 2,90 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,035 3,47 1818
C6:0 0,231 0,774 1818
C8:0 0,082 0,274 1818
C10:0 0,135 0,454 1818
C12:0 0,264 0,885 1818
C14:0 0,514 1,72 1818
C16:0 7,766 26 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 8,871 29,7 1818
C20:0 0,268 0,901 1818
C22:0 0,055 0,186 1818
C24:0 0,029 0,0968 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,059 0,196 1818
C16:1,n-7 0,173 0,582 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C18:1,n-9 9,182 30,8 1818
C20:1,n-11 0,046 0,156 1818
C22:1,n-9 0,000 0 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,000 0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,978 3,28 1818
C18:3,n-3 0,086 0,287 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,000 0 1818
C20:3,n-3 0,000 0 1818
C20:3,n-6 0,000 0 1818
C20:5,n-3 0,000 0 1818
C22:5,n-3 0,000 0 1818
C22:6,n-3 0,000 0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede fedtsyrer 19,249 64,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,461 31,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,063 3,57 1003
Sum fedtsyrer 29,773 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,086 0,287 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,978 3,28 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 18 mg 1362
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 352 310 1059
Leucin 648 570 1059
Lysin 557 490 1059
Methionin 159 140 1059
Cystin 32 28 1059
Phenylalanin 341 300 1059
Tyrosin 227 200 1059
Threonin 204 180 1059
Tryptofan 73 64 1059
Valin 477 420 1059
Arginin 239 210 1059
Histidin 170 150 1059
Alanin 227 200 1059
Asparaginsyre 568 500 1059
Glutaminsyre 1300 1140 1059
Glycin 170 150 1059
Prolin 682 600 1059
Serin 386 340 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 1,05 mg 0,102 - 2,72 1482
Tyramin 0,0300 mg 0,01 - 0,05 6 1492
Phenylethylamin 0,380 mg 1482
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,940

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby