DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 703
Brombær, dybfrost, usukrede
Engelsk navn
Blackberry, frozen, unsweetened
Taxonomisk navn
Rubus fructicosus L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 278 kJ 1003
Energi (kcal) 66 kcal 1003
Protein 1,2 g 3 1938
Protein, deklaration 1,2 g 3 1938
Kulhydrat difference 15,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,0 g 1003
Kostfibre 2,7 g 1342
Fedt 0,4 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 0,5 g 3 1938
Tørstof 17,8 g 3 1938
Vand 82,2 g 3 1938
Nitrogen 0,189 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 66,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,600 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0290 mg 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0460 mg 3 1938
Niacinækvivalent 1,21 NE 1003
Niacin 1,21 mg 3 1938
B6-vitamin 0,0610 mg 3 1938
Pantothensyre 0,151 mg 3 1938
Folat 34,0 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,10 mg 1003
Ascorbinsyre 3,10 mg 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 140 mg 3 1938
Calcium 29,0 mg 3 1938
Magnesium 22,0 mg 3 1938
Jern 0,800 mg 3 1938
Kobber 0,120 mg 3 1938
Zink 0,250 mg 3 1938
Mangan 1,22 mg 3 1938
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 30,0 mg 3 1938
Jod 0,400 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 2,70 g 1342
Neutral detergent fibre 4,41 g 3 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,040 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,040 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,320 2135
Sum fedtsyrer 0,301 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,150 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,180 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby