DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 723
Kiwi, rå
Engelsk navn
Kiwi fruit, raw
Taxonomisk navn
Actinidia chinensis Planchon, var. deliciosa
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 263 kJ 1003
Energi (kcal) 62 kcal 1003
Protein 1,0 g 0,6 - 1,25 8 1825, 1801
Protein fra Aminosyrer 0,8 g 1003
Protein, deklaration 1,0 g 0,6 - 1,25 8 1825, 1801
Kulhydrat difference 14,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,7 g 1003
Kostfibre 2,4 g 2,425 2,02 - 2,75 4 1801
Fedt 0,8 g 0,73 0,66 - 1 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 4 1003
Aske 0,7 g 0,675 0,6 - 0,74 4 1801
Tørstof 16,5 g 14,7 - 18,4 15 1808, 1878, 1801
Vand 83,5 g 81,6 - 85,3 15 1808, 1878, 1801
Nitrogen 0,154 g 0,096 - 0,2 8 1825, 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,11 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 37,3 µg 22 - 47 6 1808, 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,310 α-TE
alfa-Tokoferol 0,310 mg 0,28 0,17 - 0,47 13 T 70
Thiamin (B1-vitamin) 0,00600 mg 0,005 0 - 0,014 4 1801
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 0,02 - 0,034 18 1938
Niacinækvivalent 0,551 NE 1003
Niacin 0,341 mg 0,251 - 0,444 18 1938
B6-vitamin 0,121 mg 0,121 0,092 - 0,15 4 1801
Folat 42,0 µg 45 30 - 48 4 1801
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 63,0 mg 1003
Ascorbinsyre 63,0 mg 62,5 57 - 70 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,75 mg 2,7 1,4 - 4,2 4 1801
Kalium 270 mg 271 250 - 286 4 1801
Calcium 31,7 mg 23,9 - 41,8 10 1015, 1801
Magnesium 13,2 mg 12,75 11 - 16,4 4 1801
Jern 0,270 mg 0,285 0,18 - 0,33 4 1801
Zink 0,295 mg 0,096 0,079 - 0,91 4 1801
Selen 0,300 µg 0 0 - 1,2 6 1843
Fosfor 32,8 mg 25 - 40,6 6 1015
Jod 1,40 µg 0,6 - 3 4 T 485
Nikkel 3,20 µg 0,3 - 13,9 25 1843, 1539
Cadmium 0,0676 µg 0,01 - 0,39 25 1843, 1539
Bly 0,200 µg 0,2 0 - 0,6 19 1539
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,03 g 4,2 3,1 - 4,8 13 1878, 1801
Glukose 3,89 g 3,9 2,8 - 4,8 13 1801, 1878
Sum monosakkarider 7,92 g 1003
Sakkarose 0,775 g 0,7 0 - 1,8 13 1801, 1878
Sum disakkarider 0,775 g 1003
Sum sukkerarter 8,70 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 0 9 1878
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Crude fibre 1,10 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,050 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,080 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,500 2135
Sum fedtsyrer 0,624 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,430 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 43 280 1938
Leucin 55 360 1938
Lysin 52 340 1938
Methionin 20 130 1938
Cystin 26 170 1938
Phenylalanin 37 240 1938
Tyrosin 29 190 1938
Threonin 40 260 1938
Tryptofan 13 82 1938
Valin 48 310 1938
Arginin 69 450 1938
Histidin 23 150 1938
Alanin 45 290 1938
Asparaginsyre 106 690 1938
Glutaminsyre 154 1000 1938
Glycin 51 330 1938
Prolin 37 240 1938
Serin 45 290 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 2 1487
Sum biogene aminer 0,00300 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 23 5 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby