DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 767
Selleri, blade, rå
Engelsk navn
Celeriac, celery leaves, raw
Taxonomisk navn
Apium graveolens L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 143 kJ 1003
Energi (kcal) 34 kcal 1003
Protein 1,8 g 1,4 - 2,3 20 T 46
Protein fra Aminosyrer 1,2 g 1003
Protein, deklaration 1,8 g 1,4 - 2,3 20 T 46
Kulhydrat difference 8,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,1 g 1003
Kostfibre 3,9 g 3,3 - 4,3 4 T 46
Fedt 0,3 g 0,3 - 0,4 5 T 46
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,8 - 1,3 20 T 46
Tørstof 11,1 g 9,1 - 13,7 25 T 46
Vand 88,9 g 86,3 - 90,9 25 T 46
Nitrogen 0,282 g 0,224 - 0,368 20 T 46
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 2,70 α-TE
alfa-Tokoferol 2,70 mg 1 1034
Riboflavin (B2-vitamin) 0,340 mg 0,251 - 0,42 2 1022
Niacinækvivalent 0,249 NE 1003
B6-vitamin 0,200 mg 0,184 - 0,234 2 1025
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 325 mg 229 - 389 3 1030
Jern 4,00 mg 1,4 - 6,3 3 1043
Jod 10,00 µg 7,5 - 13,9 3 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,064 24,8 T 46
C18:0 0,003 1,31 T 46
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,012 4,8 T 46
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,159 62 T 46
C18:3,n-3 0,018 6,98 T 46
C20:4,n-6 0,000 0 T 46
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,067 26,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,012 4,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,177 68,9 1003
Sum fedtsyrer 0,256 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 6,98 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,159 62 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 54 190 T 46
Leucin 76 270 T 46
Lysin 73 260 T 46
Methionin 18 63 T 46
Cystin 4 14 T 46
Phenylalanin 45 160 T 46
Tyrosin 27 95 T 46
Threonin 48 170 T 46
Tryptofan 15 53 T 46
Valin 87 310 T 46
Arginin 45 160 T 46
Histidin 27 95 T 46
Alanin 73 260 T 46
Asparaginsyre 217 770 T 46
Glutaminsyre 439 1560 T 46
Glycin 45 160 T 46
Prolin 45 160 T 46
Serin 54 190 T 46
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 25
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 46

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby