DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 782
Blomkål, dybfrost
Engelsk navn
Cauliflower, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. botrytis
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 115 kJ 1003
Energi (kcal) 27 kcal 1003
Protein 2,0 g 40 1938
Protein fra Aminosyrer 1,5 g 1003
Protein, deklaration 2,0 g 40 1938
Kulhydrat difference 4,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1342
Fedt 0,3 g 40 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 23 1003
Aske 0,5 g 38 1938
Tørstof 7,5 g 38 1938
Vand 92,5 g 38 1938
Nitrogen 0,322 g 40 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 18,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE 1 2135
K1-vitamin 16,0 µg 14 T 14
Thiamin (B1-vitamin) 0,0510 mg 40 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 40 1938
Niacinækvivalent 0,864 NE 1003
Niacin 0,429 mg 40 1938
B6-vitamin 0,123 mg 8 1938
Pantothensyre 0,136 mg 1 1938
Folat 64,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 48,8 mg 1003
Ascorbinsyre 48,8 mg 34 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 24,0 mg 23 1938
Kalium 193 mg 13 1938
Calcium 22,0 mg 40 1938
Magnesium 12,0 mg 11 1938
Jern 0,540 mg 40 1938
Kobber 0,0310 mg 5 1938
Zink 0,170 mg 7 1938
Mangan 0,197 mg 7 1938
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 48,1 mg 38,9 - 56,7 6 T 14
Jod 0,800 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 1,000 g 1 - 1 16 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,000 0 1938
C16:0 0,036 19,2 1342
C18:0 0,005 2,67 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,019 10,1 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,029 15,5 1342
C18:3,n-3 0,099 52,4 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,041 21,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,019 10,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,128 67,9 1003
Sum fedtsyrer 0,189 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,099 52,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,029 15,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 77 240 1342
Leucin 119 370 1342
Lysin 109 340 1342
Methionin 28 87 1342
Cystin 23 72 1342
Phenylalanin 71 220 1342
Tyrosin 45 140 1342
Threonin 74 230 1342
Tryptofan 26 81 1342
Valin 103 320 1342
Arginin 97 300 1342
Histidin 42 130 1342
Alanin 106 330 1342
Asparaginsyre 238 740 1342
Glutaminsyre 270 840 1342
Glycin 64 200 1342
Prolin 87 270 1342
Serin 106 330 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby