DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 800
Krabbe, kogt
Engelsk navn
Crab, boiled
Taxonomisk navn
Cancer pagurus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 541 kJ 1003
Energi (kcal) 129 kcal 1003
Protein 20,1 g 1344
Protein fra Aminosyrer 17,8 g 1003
Protein, deklaration 20,1 g 1344
Kulhydrat difference 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 5,2 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1346
Tørstof 27,5 g 1344
Vand 72,5 g 1344
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 3,216 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 650 RE 1003
Retinol 650 µg 1346
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 2,40 α-TE
alfa-Tokoferol 2,40 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,150 mg 1344
Niacinækvivalent 6,25 NE 1003
Niacin 2,50 mg 1344
B6-vitamin 0,300 mg 1352
Pantothensyre 0,600 mg 1352
Biotin 0 µg 1344
Folat 20,0 µg 16,8 - 25,2 4 1374
Frit folat 3,00 µg 2,7 - 3,4 4 1374
B12-vitamin 10,00 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 370 mg 1344
Kalium 270 mg 1344
Calcium 29,0 mg 1344
Magnesium 48,0 mg 1344
Jern 1,30 mg 1344
Kobber 4,80 mg 1344
Zink 5,50 mg 1344
Mangan 0,0300 mg 1343
Selen 50,0 µg 1 2135
Fosfor 350 mg 1344
Jod 130 µg 1343
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0,500 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1345
C14:0 0,058 1,64 1344
C15:0 0,029 0,824 1344
C16:0 0,379 10,7 1344
C17:0 0,049 1,38 1344
C18:0 0,177 5,01 1344
C20:0 0,000 0 1345
C22:0 0,000 0 1345
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1345
C16:1,n-7 0,206 5,83 1344
C17:1,n-7 0,000 0 1345
C18:1,n-9 0,618 17,4 1344
C20:1,n-11 0,145 4,09 1344
C22:1,n-9 0,161 4,55 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,132 3,72 1344
C18:3,n-3 0,190 5,37 1344
C20:3,n-3 0,000 0 1345
C20:4,n-6 0,024 0,692 1344
C20:5,n-3 0,887 25 1344
C22:5,n-3 0,058 1,64 1344
C22:6,n-3 0,421 11,9 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,693 19,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,130 31,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,713 48,4 1003
Sum fedtsyrer 3,536 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,556 44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,156 4,42 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 78 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 933 290 1344
Leucin 1740 540 1344
Lysin 1580 490 1344
Methionin 579 180 1344
Cystin 257 80 1344
Phenylalanin 804 250 1344
Tyrosin 740 230 1344
Threonin 933 290 1344
Tryptofan 225 70 1344
Valin 965 300 1344
Arginin 1670 520 1344
Histidin 386 120 1344
Alanin 1350 420 1344
Asparaginsyre 2190 680 1344
Glutaminsyre 3150 980 1344
Glycin 1320 410 1344
Prolin 868 270 1344
Serin 1030 320 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 84
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,680

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby