DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 803
Abrikosmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, apricot
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 938 kJ 1003
Energi (kcal) 221 kcal 1003
Protein 0,4 g 1003
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat difference 55,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 53,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 53,7 g 1003
Kostfibre 1,3 g 2007
Fedt 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 1001
Tørstof 56,0 g 1001
Vand 44,0 g 1001
Nitrogen 0,064 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,0715 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 49,0 g 1321
Tilsat Sukker 49,7 g 1 2133
Frie sukkerarter 49,7 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 12 180 T 524
Leucin 22 340 T 524
Lysin 28 430 T 524
Methionin 2 27 T 524
Cystin 1 13 T 524
Phenylalanin 15 230 T 524
Tyrosin 8 130 T 524
Threonin 13 210 T 524
Tryptofan 4 67 T 524
Valin 13 210 T 524
Arginin 13 200 T 524
Histidin 8 120 T 524
Alanin 19 300 T 524
Asparaginsyre 90 1400 T 524
Glutaminsyre 45 700 T 524
Glycin 12 180 T 524
Prolin 29 450 T 524
Serin 24 370 T 524
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,4 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby