DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 828
Roastbeef, pålæg
Engelsk navn
Roastbeef, sliced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 504 kJ 1003
Energi (kcal) 120 kcal 1003
Protein 21,7 g 14 1306
Protein, deklaration 21,7 g 14 1306
Kulhydrat difference 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 3,5 g 2,2 - 5,8 14 1306
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,76 g 14 1003
Aske 4,3 g 14 1306
Tørstof 29,8 g 26,4 - 32,8 14 1306
Vand 70,2 g 67,2 - 73,6 14 1306
Nitrogen 3,472 g 14 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 14 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 14 1306
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 14 1306
Thiamin (B1-vitamin) 0,0450 mg 14 1306
Riboflavin (B2-vitamin) 0,123 mg 14 1306
Niacinækvivalent 8,17 NE 1003
Niacin 3,60 mg 14 1306
B6-vitamin 0,400 mg 14 1306
Pantothensyre 0,300 mg 14 1306
Biotin 1,20 µg 14 1306
Folat 9,10 µg 14 1306
B12-vitamin 1,70 µg 14 1306
C-vitamin 45,0 mg 1003
Ascorbinsyre 45,0 mg 14 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1510 mg 1140 - 1520 14 1306
Kalium 280 mg 14 1306
Calcium 4,92 mg 14 1306
Magnesium 21,0 mg 14 1306
Jern 2,10 mg 14 1306
Kobber 0,0700 mg 14 1306
Zink 3,61 mg 14 1306
Mangan 0,0190 mg 14 1306
Krom 13,0 µg 14 1306
Selen 6,70 µg 14 1306
Fosfor 193 mg 14 1306
Chlorid 2110 mg 1620 - 2280 14 1306
Jod 2,20 µg 1 2136
Nikkel 1,000 µg 14 1306
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 2136
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1306
C12:0 0,000 0 1306
C14:0 0,069 2,45 1306
C16:0 0,770 27,3 1306
C18:0 0,360 12,8 1306
C20:0 0,000 0 1306
C22:0 0,000 0 1306
C24:0 0,000 0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,025 0,889 1306
C16:1,n-7 0,141 5,01 1306
C18:1,n-9 1,249 44,4 1306
C20:1,n-11 0,000 0 1306
C18:1,trans 0,017 0,604 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,120 4,26 1306
C18:3,n-3 0,025 0,889 1306
C20:4,n-6 0,035 1,24 1306
C22:6,n-3 0,000 0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1306
Sum mættede fedtsyrer 1,198 42,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,415 50,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,180 6,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,017 0,604 1003
Sum fedtsyrer 2,811 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,025 0,889 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,155 5,51 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 57 mg 14 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 947 T 819
Leucin 1650 T 819
Lysin 1880 T 819
Methionin 424 T 819
Cystin 167 T 819
Phenylalanin 891 T 819
Tyrosin 690 T 819
Threonin 924 T 819
Tryptofan 274 T 819
Valin 1000 T 819
Arginin 1270 T 819
Histidin 736 T 819
Alanin 1180 T 819
Asparaginsyre 1920 T 819
Glutaminsyre 3130 T 819
Glycin 916 T 819
Prolin 835 T 819
Serin 778 T 819
Ornitin 0 T 819
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,803

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby