DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 833
Frugtpålæg, figen
Engelsk navn
Dried fig spread
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1402 kJ 1003
Energi (kcal) 331 kcal 1003
Protein 2,5 g
Protein fra Aminosyrer 1,7 g 1003
Protein, deklaration 2,5 g
Kulhydrat difference 70,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 70,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 32,2 g 1003
Kostfibre 7,5 g
Fedt 4,5 g
Alkohol 0,0 g
Aske 1,7 g
Tørstof 78,8 g
Vand 21,2 g
Tilsat sukker 0,0 g
Nitrogen 0,404 g
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,90 RE 1003
Retinol 0 µg
beta-Caroten 46,8 µg
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg
E-vitamin 0,807 α-TE
alfa-Tokoferol 0,807 mg
gamma-Tokoferol 1,35 mg
delta-Tokoferol 0,133 mg
alfa-Tokotrienol 0,215 mg
K1-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0960 mg
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 0,947 mg
B6-vitamin 0,120 mg
Pantothensyre 0,592 mg
Biotin 0,460 µg
Folat 14,7 µg
Frit folat 8,41 µg
B12-vitamin 0 µg
C-vitamin 2,06 mg 1003
Ascorbinsyre 2,06 mg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 43,0 mg
Kalium 787 mg
Calcium 114 mg
Magnesium 69,4 mg
Jern 1,51 mg
Kobber 0,241 mg
Zink 2,97 mg
Mangan 0,436 mg
Krom 40,2 µg
Molybdæn 0 µg
Selen 1,00 µg
Fosfor 66,3 mg
Jod 1,41 µg
Nikkel 76,4 µg
Kviksølv 0,284 µg
Arsen 0,301 µg
Cadmium 1,29 µg
Bly 8,03 µg
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 8,62 g
Glukose 8,57 g
Sum monosakkarider 17,2 g 1003
Laktose 0 g
Maltose 0 g
Sakkarose 14,9 g
Sum disakkarider 14,9 g 1003
Sum sukkerarter 32,1 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0,138 g
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0
C6:0 0,002 0,0758
C8:0 0,040 1,26
C10:0 0,044 1,41
C12:0 0,559 17,8
C14:0 0,197 6,29
C16:0 0,230 7,33
C18:0 0,075 2,37
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,009 0,278
C18:1,n-9 1,183 37,7
C20:1,n-11 0,018 0,581
C22:1,n-9 0,002 0,0505
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,566 18
C18:3,n-3 0,202 6,44
C18:4,n-3 0,000 0
C20:4,n-6 0,000 0
C20:5,n-3 0,000 0
C22:5,n-3 0,000 0
C22:6,n-3 0,000 0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,154 36,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,213 38,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,768 24,5 1003
Sum fedtsyrer 3,135 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,202 6,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,566 18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 69 170
Leucin 109 270
Lysin 89 220
Methionin 25 62
Cystin 44 110
Phenylalanin 65 160
Tyrosin 81 200
Threonin 73 180
Tryptofan 39 97
Valin 93 230
Arginin 69 170
Histidin 36 90
Alanin 137 340
Asparaginsyre 404 1000
Glutaminsyre 246 610
Glycin 97 240
Prolin 158 390
Serin 109 270
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg
Serotonin 0,617 mg
Sum biogene aminer 0,627 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby