DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 835
Koriander, blade, tørrede
Engelsk navn
Coriander, leaf, dried
Taxonomisk navn
Coriandrum sativum
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1339 kJ 1003
Energi (kcal) 318 kcal 1003
Protein 21,9 g 8 1938
Protein, deklaration 21,9 g 8 1938
Kulhydrat difference 51,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 41,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 41,5 g 1003
Kostfibre 10,4 g 1938
Fedt 4,8 g 9 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,53 g 1 1003
Aske 14,1 g 11 1938
Tørstof 92,7 g 1938
Vand 7,3 g 1938
Nitrogen 3,509 g 8 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 1,25 mg 5 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 1,50 mg 6 1938
Niacinækvivalent 10,7 NE 1003
Niacin 10,7 mg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 567 mg 1003
Ascorbinsyre 567 mg 5 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 211 mg 1 1938
Kalium 4470 mg 3 1938
Calcium 1250 mg 10 1938
Magnesium 694 mg 2 1938
Jern 42,5 mg 10 1938
Fosfor 481 mg 10 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,005 0,114 1346
C16:0 0,219 4,98 1346
C18:0 0,029 0,665 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,027 0,619 1346
C18:1,n-9 3,637 82,8 1346
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,471 10,7 1346
C18:3,n-3 0,000 0 1938
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,253 5,76 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,664 83,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,471 10,7 1003
Sum fedtsyrer 4,388 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,471 10,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,918

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby