DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 841
Grisekød, bagskank uden svær, rå
Engelsk navn
Pork, hind leg without rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 599 kJ 1003
Energi (kcal) 143 kcal 1003
Protein 18,9 g 0 17,7 - 20,1 18 1832
Protein, deklaration 18,9 g 0 17,7 - 20,1 18 1832
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 7,5 g 5 - 9,9 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,21 g 4 1003
Aske 1,0 g T 988
Tørstof 27,4 g 25,6 - 29,3 18 1832
Vand 72,6 g 70,7 - 74,4 18 1832
Nitrogen 3,120 g 2,92 - 3,31 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1 2135
D-vitamin 0,187 µg 1003
D3-vitamin 0,0960 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0910 µg 1300
E-vitamin 0,400 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,900 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,290 mg 1 2135
Niacinækvivalent 8,81 NE 1003
Niacin 8,81 mg 1 2135
B6-vitamin 0,540 mg 1 2135
Folat 3,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0,600 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 84,0 mg 52,8 - 113 4 T 988
Kalium 366 mg 350 - 379 4 T 988
Calcium 7,00 mg 5 - 11 4 T 988
Magnesium 25,0 mg 23,7 - 26,8 4 T 988
Jern 0,890 mg 0,64 - 1,15 6 T 988
Zink 3,60 mg 0 - 6,9 266 T 779
Selen 10,2 µg T 985
Fosfor 188 mg 180 - 200 6 T 988
Jod 1,000 µg 0,35 - 2,1 5 T 988
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 2135
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,240 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,140 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,570 2135
Sum fedtsyrer 6,900 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,050 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,460 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 57 mg 2054
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby