DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 859
Frugtpålæg, uspec.
Engelsk navn
Dried fruits spread, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1349 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1275 kJ 1003
Energi (kcal) 320 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 303 kcal 1003
Protein 2,7 g 1656
Protein fra Aminosyrer 1,9 g 1003
Protein, deklaration 2,7 g 1656
Kulhydrat difference 69,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 56,7 g 1003
Kostfibre 7,9 g 1656
Fedt 5,6 g 1656
Alkohol 0,0 g 1656
Salt deklaration 0,14 g 1003
Aske 1,7 g 1656
Tørstof 79,0 g 83,0 54,2 - 85,8 9 1878
Vand 21,0 g 17,0 14,2 - 45,8 9 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,49 RE 1003
Retinol 0 µg 1656
beta-Caroten 56,9 µg 1656
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1656
E-vitamin 1,01 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,01 mg 1656
gamma-Tokoferol 1,71 mg 1656
delta-Tokoferol 0,162 mg 1656
alfa-Tokotrienol 0,258 mg 1656
K1-vitamin 0 µg 1656
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0640 mg 1656
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0980 mg 1656
Niacinækvivalent 1,42 NE 1003
Niacin 0,858 mg 1656
B6-vitamin 0,118 mg 1656
Pantotensyre 0,525 mg 1656
Biotin 0,631 µg 1656
Folat 12,4 µg 1656
Frit folat 6,38 µg 1656
B12-vitamin 0 µg 1656
C-vitamin 0,758 mg 1003
Ascorbinsyre 0,758 mg 1656
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 56,8 mg 1656
Kalium 844 mg 1656
Calcium 138 mg 1656
Magnesium 75,4 mg 1656
Jern 1,71 mg 1656
Kobber 0,235 mg 1656
Zink 2,20 mg 1656
Mangan 0,450 mg 1656
Krom 25,7 µg 1656
Molybdæn 0 µg 1656
Selen 0,641 µg 1656
Fosfor 70,4 mg 1656
Jod 1,27 µg 1656
Nikkel 92,6 µg 1656
Kviksølv 0,317 µg 1656
Arsen 0,192 µg 1656
Cadmium 1,33 µg 1656
Bly 5,13 µg 1656
Sum mineraler 1190 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 25,9 g 25,0 20,4 - 30,5 9 1878
Glukose 28,9 g 28,8 21,9 - 33,3 9 1878
Sum monosakkarider 54,8 g 1003
Laktose 0 g 1656
Maltose 0 g 1656
Sakkarose 1,06 g 0,9 0,3 - 3,3 9 1878
Sum disakkarider 1,06 g 1003
Sum sukkerarter 55,9 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0,633 g 0,6 0,0 - 1,9 9 1878
Sum sukkeralkoholer 0,633 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,189 g 1656
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1656
C6:0 0,003 0,0792 1656
C8:0 0,046 1,18 1656
C10:0 0,052 1,32 1656
C12:0 0,654 16,8 1656
C14:0 0,231 5,94 1656
C16:0 0,285 7,33 1656
C18:0 0,092 2,37 1656
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,012 0,317 1656
C18:1,n-9 1,494 38,3 1656
C20:1,n-11 0,023 0,594 1656
C22:1,n-9 0,002 0,0594 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,727 18,6 1656
C18:3,n-3 0,257 6,59 1656
C18:4,n-3 0,000 0,0 1656
C20:4,n-6 0,000 0,0 1656
C20:5,n-3 0,000 0,0 1656
C22:5,n-3 0,000 0,0 1656
C22:6,n-3 0,000 0,0 1656
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,373 35,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,534 39,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,983 25,2 1003
Sum fedtsyrer 3,890 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,257 6,59 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,727 18,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1656
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,436 1656
Isoleucin 78 180 1656
Leucin 118 270 1656
Lysin 100 230 1656
Methionin 25 57 1656
Cystin 48 110 1656
Phenylalanin 70 160 1656
Tyrosin 96 220 1656
Threonin 78 180 1656
Tryptofan 34 77 1656
Valin 105 240 1656
Arginin 70 160 1656
Histidin 39 89 1656
Alanin 157 360 1656
Asparaginsyre 523 1200 1656
Glutaminsyre 262 600 1656
Glycin 100 230 1656
Prolin 170 390 1656
Serin 122 280 1656
Sum essentielle Aminosyrer 646,588
Sum ikke essentielle aminosyrer 1547,8
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,00900 mg 1656
Serotonin 0,800 mg 1656
Cholin 15,8 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,809 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1656
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1656
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1656

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby