DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 859
Frugtpålæg, uspec.
Engelsk navn
Dried fruits spread, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1349 kJ 1003
Energi (kcal) 320 kcal 1003
Protein 2,7 g
Protein fra Aminosyrer 1,9 g 1003
Protein, deklaration 2,7 g
Kulhydrat difference 69,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 61,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 56,7 g 1003
Kostfibre 7,9 g
Fedt 5,6 g
Alkohol 0,0 g
Salt deklaration 0,14 g 1003
Aske 1,7 g
Tørstof 79,0 g 83 54,2 - 85,8 9 1878
Vand 21,0 g 17 14,2 - 45,8 9 1878
Nitrogen 0,436 g
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,74 RE 1003
Retinol 0 µg
beta-Caroten 56,9 µg
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg
E-vitamin 1,01 α-TE
alfa-Tokoferol 1,01 mg
gamma-Tokoferol 1,71 mg
delta-Tokoferol 0,162 mg
alfa-Tokotrienol 0,258 mg
K1-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0640 mg
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0980 mg
Niacinækvivalent 1,42 NE 1003
Niacin 0,858 mg
B6-vitamin 0,118 mg
Pantothensyre 0,525 mg
Biotin 0,631 µg
Folat 12,4 µg
Frit folat 6,38 µg
B12-vitamin 0 µg
C-vitamin 0,758 mg 1003
Ascorbinsyre 0,758 mg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 56,8 mg
Kalium 844 mg
Calcium 138 mg
Magnesium 75,4 mg
Jern 1,71 mg
Kobber 0,235 mg
Zink 2,20 mg
Mangan 0,450 mg
Krom 25,7 µg
Molybdæn 0 µg
Selen 0,641 µg
Fosfor 70,4 mg
Jod 1,27 µg
Nikkel 92,6 µg
Kviksølv 0,317 µg
Arsen 0,192 µg
Cadmium 1,33 µg
Bly 5,13 µg
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 25,9 g 25 20,4 - 30,5 9 1878
Glukose 28,9 g 28,8 21,9 - 33,3 9 1878
Sum monosakkarider 54,8 g 1003
Laktose 0 g
Maltose 0 g
Sakkarose 1,06 g 0,9 0,3 - 3,3 9 1878
Sum disakkarider 1,06 g 1003
Sum sukkerarter 55,9 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0,633 g 0,6 0 - 1,9 9 1878
Sum sukkeralkoholer 0,633 g 1003
Stivelse 0,189 g
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0
C6:0 0,003 0,0792
C8:0 0,046 1,18
C10:0 0,052 1,32
C12:0 0,654 16,8
C14:0 0,231 5,94
C16:0 0,285 7,33
C18:0 0,092 2,37
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,012 0,317
C18:1,n-9 1,494 38,3
C20:1,n-11 0,023 0,594
C22:1,n-9 0,002 0,0594
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,727 18,6
C18:3,n-3 0,257 6,59
C18:4,n-3 0,000 0
C20:4,n-6 0,000 0
C20:5,n-3 0,000 0
C22:5,n-3 0,000 0
C22:6,n-3 0,000 0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,373 35,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,534 39,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,983 25,2 1003
Sum fedtsyrer 3,890 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,257 6,59 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,727 18,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 78 180
Leucin 118 270
Lysin 100 230
Methionin 25 57
Cystin 48 110
Phenylalanin 70 160
Tyrosin 96 220
Threonin 78 180
Tryptofan 34 77
Valin 105 240
Arginin 70 160
Histidin 39 89
Alanin 157 360
Asparaginsyre 523 1200
Glutaminsyre 262 600
Glycin 100 230
Prolin 170 390
Serin 122 280
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,00900 mg
Serotonin 0,800 mg
Sum biogene aminer 0,809 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby