DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 862
Solbærsaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Currant, black, juice, concentrated, sugar added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 843 kJ 1003
Energi (kcal) 199 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 48,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 49,2 g 1001
Vand 50,8 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,383 NE 1003
Niacin 0,150 mg 0,14 - 0,19 2 1018
C-vitamin 66,0 mg 1003
Ascorbinsyre 66,0 mg 18 - 105 11 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 12,3 mg 9,17 - 17,9 6 1015
Fosfor 11,3 mg 5,62 - 18,8 6 1015
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 47,0 g 1 1004
Tilsat Sukker 37,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 37,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,084 21 T 11
C18:0 0,008 1,93 T 11
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 7,85 T 11
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,185 46,1 T 11
C18:3,n-3 0,092 23 T 11
C20:4,n-6 0,000 0 T 11
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,031 7,85 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,277 69,1 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,185 46,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 1656
Leucin 30 1656
Lysin 26 1656
Methionin 8 1656
Cystin 3 1656
Phenylalanin 17 1656
Tyrosin 8 1656
Threonin 17 1656
Tryptofan 14 55 T 11
Valin 22 1656
Arginin 30 1656
Histidin 9 1656
Alanin 23 1656
Asparaginsyre 73 1656
Glutaminsyre 68 1656
Glycin 19 1656
Prolin 18 1656
Serin 22 1656
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 11
Massefylde 1102,0 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby