DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 887
Flûte med fedtrige frø, industrifremstillet
Engelsk navn
Baguette, wheat with rye, high fat seeds, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1140 kJ 1003
Energi (kcal) 270 kcal 1003
Protein 8,5 g 8,721 7,8 - 8,83 6 1309
Protein fra Aminosyrer 7,6 g 1003
Protein, deklaration 9,4 g 9,5625 8,56 - 9,68 6 1309
Kulhydrat difference 53,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,5 g 1003
Kostfibre 4,5 g 4,6 4 - 4,9 6 1309
Fedt 3,3 g 3,3 2,6 - 3,8 6 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,42 g 6 1003
Aske 2,1 g 2,06 1,7 - 2,4 6 1309
Tørstof 67,7 g 67 65,9 - 70 6 1309
Vand 32,3 g 33 30 - 34,1 6 1309
Nitrogen 1,498 g 1,53 1,37 - 1,55 6 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 836
beta-Caroten 0 µg T 836
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
Thiamin (B1-vitamin) 0,209 mg 0,2015 0,185 - 0,239 6 1309
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0563 mg 0,0555 0,043 - 0,077 6 1309
Niacinækvivalent 1,50 NE 1003
Niacin 1,22 mg 1,21 1,01 - 1,45 6 1309
B6-vitamin 0,147 mg 0,102 - 0,197 5 T 929
Pantothensyre 0,330 mg 0,33 0,31 - 0,35 5 1309
Biotin 3,70 µg 3,4 3,3 - 5 5 1309
Folat 36,3 µg 37 23 - 56 6 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 568 mg 555 510 - 650 6 1309
Kalium 163 mg 174 118 - 182 6 1309
Calcium 62,3 mg 64 43,6 - 82 6 1309
Magnesium 35,6 mg 37 23,9 - 43 6 1309
Jern 1,39 mg 1,38 1,19 - 1,64 6 1309
Kobber 0,173 mg 0,1765 0,143 - 0,196 6 1309
Zink 1,01 mg 1,04 0,78 - 1,21 6 1309
Mangan 0,732 mg 0,775 0,52 - 0,86 6 1309
Krom 8,15 µg 4 2,6 - 30 6 1309
Selen 2,90 µg 2,9 1,7 - 4 6 1309
Fosfor 124 mg 128 91 - 144 6 1309
Chlorid 0,960 mg 0,935 0,88 - 1,09 6 1309
Jod 23,3 µg 24,4 14,7 - 31,1 6 1309
Nikkel 10,7 µg 7,95 4,1 - 22,3 6 1309
Cadmium 3,23 µg 3 2,6 - 4,3 6 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 47,1 g 47,6 44,8 - 48,3 6 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1309
C10:0 0,000 0 1309
C12:0 0,000 0 1309
C14:0 0,000 0 1309
C16:0 0,338 13 1309
C18:0 0,157 6,03 1309
C20:0 0,000 0 1309
C22:0 0,000 0 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1309
C18:1,n-7 0,025 0,969 1309
C18:1,n-9 0,527 20,2 1309
C20:1,n-11 0,000 0 1309
C18:1,trans 0,000 0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,887 34,1 1309
C18:3,n-3 0,666 25,5 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,495 19 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,552 21,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,553 59,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 2,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,666 25,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,887 34,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 375 250 T 861
Leucin 644 430 T 861
Lysin 210 140 T 861
Methionin 139 93 T 861
Cystin 165 110 T 861
Phenylalanin 449 300 T 861
Tyrosin 210 140 T 861
Threonin 255 170 T 861
Tryptofan 90 60 T 861
Valin 435 290 T 861
Arginin 345 230 T 861
Histidin 195 130 T 861
Alanin 285 190 T 861
Asparaginsyre 420 280 T 861
Glutaminsyre 2760 1840 T 861
Glycin 360 240 T 861
Prolin 989 660 T 861
Serin 449 300 T 861
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby