DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 931
Hindbær, dybfrost, rå
Engelsk navn
Raspberry, frozen
Taxonomisk navn
Rubus idaeus L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 263 kJ 1003
Energi (kcal) 62 kcal 1003
Protein 1,4 g 0,9 - 1,8 13 T 5
Protein, deklaration 1,4 g 0,9 - 1,8 13 T 5
Kulhydrat difference 11,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,5 g 1003
Kostfibre 4,4 g 4,1 - 4,8 4 T 5
Fedt 1,3 g 0,6 - 1,9 4 T 5
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,3 - 0,7 13 T 5
Tørstof 14,3 g 8,8 - 18,9 19 1878
Vand 85,7 g 81,1 - 91,2 19 T 5
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,219 g 0,144 - 0,288 13 T 5
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 0 µg T 5
beta-Caroten 42,0 µg 40 - 44 2 T 5
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 5
E-vitamin 1,40 α-TE
alfa-Tokoferol 1,40 mg 1,37 - 1,51 2 T 5
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,039 - 0,068 3 T 5
Niacinækvivalent 0,752 NE 1003
Niacin 0,500 mg 0,49 - 0,66 10 T 5
B6-vitamin 0,0900 mg 0,044 - 0,121 5 T 5
Pantothensyre 0,240 mg T 5
Biotin 1,90 µg T 5
Folat 44,0 µg 6 T 5
Frit folat 15,0 µg 5,3 - 28,8 4 T 1
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 24,0 mg 1003
Ascorbinsyre 24,0 mg 14 - 38 9 T 5
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,00 mg 1,8 - 2,2 3 T 5
Kalium 228 mg 195 - 253 3 T 5
Calcium 19,7 mg 15 - 25,6 9 T 5
Magnesium 17,0 mg 13,4 - 19,9 3 T 5
Jern 0,550 mg 0,44 - 0,68 5 T 5
Kobber 0,105 mg 0,046 - 0,31 7 T 5
Zink 0,340 mg 0,28 - 0,38 7 T 5
Mangan 1,20 mg 0,67 - 1,8 5 T 5
Krom 0,800 µg 0,6 0 - 3,8 12 T 5
Molybdæn 0 µg 1 T 5
Selen 0,189 µg 0 - 1,3 26 T 5
Fosfor 38,0 mg 33 - 49,4 6 T 5
Jod 0,400 µg 0,3 - 0,45 4 T 5
Nikkel 17,9 µg 4,4 - 66,4 32 T 5
Kviksølv 0,0250 µg 0 12 T 5
Arsen 0,410 µg 0,25 0,06 - 1 12 T 5
Cadmium 1,12 µg 0,07 - 5,8 32 T 5
Bly 0,800 µg 0,6 0,2 - 2,8 18 T 5
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,88 g 2,85 2,7 - 3,1 4 1878
Glukose 2,53 g 2,5 2,4 - 2,7 4 1878
Sum monosakkarider 5,40 g 1003
Maltose 0 g T 5
Sakkarose 1,10 g 0,95 0 - 2,5 4 1878
Sum disakkarider 1,10 g 1003
Sum sukkerarter 6,50 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 0 4 1878
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g T 5
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 2,50 mg T 5
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,088 8,17 T 5
C18:0 0,015 1,4 T 5
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,104 9,58 T 5
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,472 43,7 T 5
C18:3,n-3 0,401 37,1 T 5
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,104 9,58 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,104 9,58 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,873 80,8 1003
Sum fedtsyrer 1,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,401 37,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,472 43,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 15 69 T 5
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 2 T 5
Tyramin 4,82 mg 1,28 - 9,25 15 T 5
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 5

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby