DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 934
Ispind, limonade
Engelsk navn
Ice, popsickle, lemonade
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 372 kJ 1003
Energi (kcal) 88 kcal 1003
Protein 0,5 g 1321
Protein, deklaration 0,5 g 1321
Kulhydrat difference 17,0 g 1321
Tilgængelig kulhydrat 17,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 2,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Tørstof 19,5 g 1001
Vand 80,5 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1321
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,500 RE 1 2135
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 2135
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 1,000 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 6,60 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium 18,0 mg 1 2135
Calcium 0 mg 1 2135
Magnesium 5,50 mg 1 2135
Jern 0 mg 1 2135
Zink 0 mg 1 2135
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 2,00 mg 1 2135
Jod 1,20 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 17,7 g 1 2136
Tilsat Sukker 15,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 16,9 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,830 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,240 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,140 2135
Sum fedtsyrer 1,860 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,110 2135
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby