DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 947
Broccoli, dybfrost
Engelsk navn
Broccoli, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. Italica
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 113 kJ 1003
Energi (kcal) 27 kcal 1003
Protein 2,8 g 49 1938
Protein, deklaration 2,8 g 49 1938
Kulhydrat difference 4,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,8 g 1003
Kostfibre 3,0 g 1938
Fedt 0,3 g 49 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 14 1003
Aske 0,7 g 48 1938
Tørstof 8,5 g 48 1938
Vand 91,5 g 48 1938
Nitrogen 0,450 g 49 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 50,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 610 µg 270 - 950 1 1938
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 1,22 α-TE
alfa-Tokoferol 1,22 mg 1,08 - 1,33 4 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0,0530 mg 45 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0960 mg 45 1938
Niacinækvivalent 0,370 NE 1003
Niacin 0,370 mg 1 2135
B6-vitamin 0,120 mg 1 2135
Folat 67,0 µg 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 56,3 mg 1003
Ascorbinsyre 53,7 mg 1837
Dehydroascorbinsyre 2,60 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 24,0 mg 14 1938
Kalium 212 mg 11 1938
Calcium 56,0 mg 45 1938
Magnesium 18,0 mg 13 1938
Jern 0,810 mg 48 1938
Zink 0,480 mg 15 1938
Selen 2,80 µg 1938
Fosfor 50,0 mg 18 1938
Jod 2,00 µg 1 2135
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,000 0 1938
C16:0 0,052 22,2 1938
C18:0 0,000 0 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1938
C18:1,n-9 0,026 11,1 1938
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,026 11,1 1938
C18:3,n-3 0,129 55,5 1938
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,052 22,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,026 11,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,155 66,6 1003
Sum fedtsyrer 0,232 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,129 55,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,026 11,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby