DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1011, 1309, 2006

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Brød og cerealier, 3. runde" [1011]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Knuthsen, P.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1996

"Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrød" [1309]

  • Forfattere: Hansen, K.S.;Saxholt, E.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
  • Udgivelsesår: 2012

"Jod og salt i brød" [2006]

  • Forfattere: Mikkelsen, Aa.Æ.;Rasmussen, L.B.;Saxholt, E.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg
  • Udgivelsesår: 2013

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby