DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1034, 2127

"Danske levnedsmidlers indhold af E-vitamin, samt tilnærmet beregning af E-vitamintilførslen med den danske kost" [1034]

  • Forfattere: Leth, T.
  • Institution: Statens Husholdningsråd
  • Udgivelsesår: 1975

"Næringsstofindhold i grøntsager indsamlet i perioden 2013-2019" [2127]

  • Forfattere: Jakobsen, J.;Langwagen, M.;Bysted, A.;Nielsen, C.W.;Ygil, K.H.;Trolle, E.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby
  • Udgivelsesår: 2020

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby