DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1044, 1840, 1127

"Statens Levnedsmiddelinstituts undersøgelser over B12-vitaminindholdet i danske levnedsmidler" [1044]

  • Forfattere: Søndergaard, H.
  • Institution: Statens Husholdningsråd
  • Udgivelsesår: 1979

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Kød, 3. runde" [1127]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde" [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby