DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1059, 1823

"Aminosyreindholdet i danske levnedsmidler. Tillæg med gennemsnitsværdier for grupper af levnedsmidler, omregnet til mg/g N af Anders Møller" [1059]

  • Forfattere: Søndergaard, H.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1984

"Slik og Is - Næringsstoffer og tilsætningsstoffer" [1823]

  • Forfattere: Knuthsen, P.;Larsen, I.K.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet
  • Udgivelsesår: 1991

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby