DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1059, 1825, 1838

"Aminosyreindholdet i danske levnedsmidler. Tillæg med gennemsnitsværdier for grupper af levnedsmidler, omregnet til mg/g N af Anders Møller" [1059]

  • Forfattere: Søndergaard, H.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1984

"Fibertal, Interne data" [1825]

  • Forfattere: Sørensen, A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1990

"Mel - Næringsstoffer i mel" [1838]

  • Forfattere: Hansen, K.;Eriksen, H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1993

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby