DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1062, 1962

"Undersøgelse af kager og andet bagværk - Næringsstoffer, tilsætningsstoffer" [1062]

  • Forfattere: Christensen, A.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1984

"Cerealier del 2 - Kiks og kager -Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse" [1962]

  • Forfattere: Hansen, K.S.;Saxholt, E.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg
  • Udgivelsesår: 2010

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby