DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1127, 1803, 1840

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Kød, 3. runde" [1127]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

"Indhold af folacin i levnedsmidler" [1803]

  • Forfattere: Okholm-Hansen, B.;Brogren, C.-H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1993

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde" [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby