DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1236, 1250, 2092

"Konsummælkprodukternes indhold af tørstof, fedt og protein, samt pH og titer" [1236]

  • Forfattere: Laustsen, A.M.;Kjærgaard Jensen, G.
  • Institution: Statens Forsøgsmejeri, Hillerød
  • Udgivelsesår: 1984

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Mejeriprodukter, 3. runde" [1250]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Knuthsen, P.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1998

"Næringsstofindhold i mejeriprodukter 2010-2012" [2092]

  • Forfattere: Bysted, A.;Trolle, E.;Jakobsen, J.
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2021

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby