DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1236, 2092, 1250, 1818

"Konsummælkprodukternes indhold af tørstof, fedt og protein, samt pH og titer." [1236]

  • Forfattere: Laustsen, A.M.; Kjærgaard Jensen, G.
  • Institution: Statens Mejeriforsøg, Hillerød.
  • Udgivelsesår: 1984

"Overvågningssystem for næringsstoffer: Mejeriprodukter, 3. runde. Food Monitoring System for Nutrients: Dairy Products, 3. cycle." [1250]

  • Forfattere: Jytte Skotte Jacobsen; Pia Knuthsen
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1998

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster." [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Leth, T.
  • Institution: "Aalborg Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1992

"Kortlægning af næringsstofindhold i mejeriprodukter" [2092]

  • Forfattere: Okholm, Bolette; Knuthsen, Pia; Bysted, Anette; Saxholt, Erling
  • Institution: "DTU Fødevareinstituttet; Fødevarestyrelsen"

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby