DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1305, 1068, 1859, 1842

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Frugt og grøntsager" [1068]

  • Forfattere: Wienberg, A.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1987

"Overvågning - Frugt og grønt, 4. runde" [1305]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 2.runde" [1842]

  • Forfattere: Okholm-Hansen, B.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet
  • Udgivelsesår: 1990

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 3. runde" [1859]

  • Forfattere: Hansen, K;Knuthsen, P
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1995

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby