DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1309, 1889

"Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrød" [1309]

  • Forfattere: Hansen, K.S.;Saxholt, E.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
  • Udgivelsesår: 2012

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1998-2002 - 1999: Bly, cadmium, nikkel og selen i brød og kornprodukter" [1889]

  • Forfattere: Petersen, J.;Sloth, J.J.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby