DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1808, 1073, 2127, 1879

"Resultater af analyser på energigivende næringsstoffer og C-vitamin i danske vegetabilier" [1073]

  • Forfattere: Sørensen, A.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1983

"Carotenindholdet i frugt og grøntsager" [1808]

  • Forfattere: Leth, T.;Jacobsen, J.S.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet
  • Udgivelsesår: 1991

"Sukkerarter i grøntsager" [1879]

  • Forfattere: Nielsen, H.;Sørensen, A.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

"Næringsstofindhold i grøntsager indsamlet i perioden 2013-2019" [2127]

  • Forfattere: Jakobsen, J.;Langwagen, M.;Bysted, A.;Nielsen, C.W.;Ygil, K.H.;Trolle, E.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby
  • Udgivelsesår: 2020

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby