DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1815, 1309

"Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrød" [1309]

  • Forfattere: Hansen, K.S.;Saxholt, E.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
  • Udgivelsesår: 2012

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988 - 1992; 1990: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukter, "færdigvarer"" [1815]

  • Forfattere: Pedersen, G.A.;Lund, L.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby