DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1818, 1070, 1840, 1127

"Overvågningssystem for næringsstoffer, kød" [1070]

  • Forfattere: Hansen, K.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1989

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Kød, 3. runde" [1127]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster" [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde" [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby