DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1832, 1818, 2091, 1840

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster." [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Leth, T.
  • Institution: "Aalborg Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1992

"Fedt, protein og vand i ferske udskæringer af dansk svinekød." [1832]

  • Forfattere: Broksø, M.; Andersson, M.
  • Institution: Slagteriernes Forskningsinstitut
  • Udgivelsesår: 1993

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Meat, Second Cycle)." [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.; Knuthsen, P.
  • Institution: "Århus Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1994

"Næringsindhold i kødudskæringer - danske grise" [2091]

  • Forfattere: Jakobsen, Jette; Mikkelsen, Aase Ærendahl; Bysted, Anette; Knuthsen, Pia
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Mørkhøj Bygade 19, 2860 Søborg
  • Udgivelsesår: 2017

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby