DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1834, 1066, 1818

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Brød og cerealier" [1066]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1987

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster" [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Brød og cerealier, 2. runde" [1834]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet
  • Udgivelsesår: 1992

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby