DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1841, 1126, 1818

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Fisk, 3. runde" [1126]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster" [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

"Overvågningsprogram for næringsstoffer, fisk, 2. runde" [1841]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby