DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1841, 1369

"Composition of the Edible Portion of Raw (Fresh or Frozen) Crustaceans, Finfish and Mollusks. IV. Vitamins" [1369]

  • Forfattere: Sidwell, V.D.;Loomis, A.L.;Foncannon, P.R.;Buzzell, D.H.
  • Institution: US National Marine Fisheries Services
  • Udgivelsesår: 1978

"Overvågningsprogram for næringsstoffer, fisk, 2. runde" [1841]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby