DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1856, 1854, 1853

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992, 1989: Cadmium, bly, nikkel og selen i kartofler" [1853]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Pedersen, G.A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1990

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992. Anden fase, del, II 1991: Cadmium, bly, nikkel og selen i kartofler" [1854]

  • Forfattere: Pedersen, G.A.;Mortensen, G.K.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1993: Cadmium, nikkel, bly og selen i kartofler" [1856]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Halling, K.;Larsen, E.H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby