DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1886, 1907, 1909, 1888

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988-1992. 1992: Cadmium, bly, kviksølv, selen, nikkel, og krom i nyrer og lever fra danske kalve og okser samt i dansk fjerkrælever" [1886]

  • Forfattere: Petersen, J.;Larsen, E.H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

"Overvågning af sporelementer i indmad" [1888]

  • Forfattere: Rokkjær, I.;Larsen, E.H.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1997: Kontrol af indholdet af sporelementer i lever og nyre fra okser, kalve og fjerkræ" [1907]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Petersen, A.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1998

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1995: Cadmium, bly, kviksølv,selen, nikkel og chrom i nyre og lever fra danske kalve og okser samt i lever fra fjerkræ" [1909]

  • Forfattere: Petersen, J.;Petersen, A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1996

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby