DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1910, 1532

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1983-1987. 1986: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i kød og indvolde. Proj. nr. 862301." [1532]

  • Institution: "Københavns Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1987

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1995: Cadmium, bly, kviksølv, selen, nikkel, og chrom i kød fra kalve, okser samt fjerkræ" [1910]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Petersen, Annette
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1996

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby