DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1913, 1889, 1846

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992. 1992: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukter" [1846]

  • Forfattere: Bhatia, H.;Sort, M.;Larsen, E.H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1993

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1998-2002 - 1999: Bly, cadmium, nikkel og selen i brød og kornprodukter" [1889]

  • Forfattere: Petersen, J.;Sloth, J.J.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler. 1994: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukter" [1913]

  • Forfattere: Jørgensen, H.L.;Pedersen, G.A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1995

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby